Balinese kedisi

balinese kedisi

Balinese kedisi , Siyam kedisine çok benzerdir, ancak Balinese kedisi genellikle daha uzun saça sahiptir ve kürkünde işaretlere sahip olma olasılığı daha yüksektir. Bali kedi yaklaşık olarak aynı boyut ve ağırlık olarak siyam kedi ve aynı zamanda aynı renkte bulunabilir eğilimindedir.


Bali kedisi popüler bir uzun tüylü ev olduğu kedi Bali olarak kedi diğer uzun saçlı olduğu kadar tımar gerek yoktur kediler gibi, Himalaya kedisi ve Farsça kedi . Balinese kedisinin zarif özellikleri, onu Batı evlerinde popüler bir cins haline getiriyor.


Balinese kedisi çok sevecen bir kedi ve insanın dikkatine bayılıyor . Bali dili aynı zamanda eğlenceli ve enerjik bir kedi cinsidir ve aktif ve oynarken en mutludur.


Balinese son derece zeki bir kedi cinsidir ve Balinese kedisinin en akıllı linging saçlı kedisi olduğu düşünülmektedir . Bali dili de genellikle 20 yaşına geldiğinde yerli bir kedi için oldukça uzun bir ömre sahiptir .


Özellikleri

Balili

Ana Vatanı     :Kuzey Amerika

Ortalama Boyut :60 cm (2 ft)

Ortalama Ağırlık :5,4 kg (12 lb)

Ortalama Ömür :15 yıl

Cinsi : Yarı uzun tüylü

Renk özellikleri :Kahverengi, Çikolata, Leylak, Karamel, Siyah

Mizaç : Sevgi dolu, eğlenceli ve enerjik bir kedidir.

Balinese kedisi

Balinese kedisi , Siyam kedisine çok benzerdir, ancak Balinese kedisi genellikle daha uzun saça sahiptir ve kürkünde işaretlere sahip olma...