Balinese Kedisi

 Balinese Kedisi

Balinese Kedisi, ilk olarak ABD'de 1920'lerde uzun tüylü bir Siyam kedisi olarak tescil edildi ve 1950'lerin ortasına kadar Balinese kedisinin yeni bir yerli kedi cinsi olarak sınıflandırılması değildi.Balinese Kedisi , özellikleri bakımından Siyam kedisine çok benzer, ancak Balinese kedisi genellikle daha uzun saçlara sahiptir ve kürkünde işaretler olma olasılığı daha yüksektir. Balinese kedisi , Siyam kedisi ile aynı boyut ve ağırlığa sahiptir ve aynı zamanda benzer renklerde bulunma eğilimindedir.

Balinese kedisinin Himalaya kedisi ve Fars kedisi gibi diğer uzun tüylü kediler kadar bakıma ihtiyacı olmadığından popüler bir uzun tüylü ev kedisidir. Balinese kedisinin zarif özellikleri de onu batıdaki hanelerde popüler bir cins haline getirmiştir.

Balinese kedisi çok şefkatli bir kedidir ve insan dikkatine hayrandır. Balinese aynı zamanda eğlenceli ve enerjik bir kedi cinsidir ve aktif olduğunda ve oynadığında en mutlu anıdır.

Balinese son derece zeki bir kedi cinsidir ve Balinese kedinin en zeki cinsi olduğu düşünülmektedir. Balinese ayrıca, çoğu zaman 20 yaşına geldiği için evcil bir kedi için oldukça uzun bir ömre sahiptir.

Balinese Kedisi

__________________________
Balinese Kedisi Hakkında Bilgi
__________________________

Köken: Kuzey Amerika
Ortalama boyut: 60cm
Ortalama ağırlık : 5.4kg
Ortalama ömrü: 15 yıl - 20 yıl
Renk: Kahverengi, Çikolata, Leylak, Karamel, Siyah
Mizaç: Sevgi dolu, eğlenceli ve enerjik. Yarı uzun tüylü.

Balinese kedisi

Balinese kedisi , Siyam kedisine çok benzerdir, ancak Balinese kedisi genellikle daha uzun saça sahiptir ve kürkünde işaretlere sahip olma...