Bavyera Dağ Tazısı

Bavyera Dağ Tazısı, Özellikleri Bakımı Nasıl Bir Köpektir? 
 Bavyera Dağ Tazısı
Bavyera Dağ Tazısı, Arazide koku alma yetenekleri nedeniyle her zaman büyük ödüller kazandıkları Almanya'dan gelen zarif köpeklerdir.Bavyera Dağ Tazısı ,sakin, sessiz ve sahibine  ve ailelerine çok bağlı. Koku alma yeteneğini kullanarak çok iyi bir iz sürücüdür. Avlanırken, sert, tek fikirli ve ısrarcıdırlar. Cesur ruhlu, hızlı ve çevik, mükemmel bir burun ve güçlü bir avlanma içgüdüsü ile engebeli bir arazide rahatlıkla avlabilirler. Yanlız İyi ve deneyimli bir eğitmene ihtiyaçları vardır.
Bavyera Dağ Tazısı

Bavyera Dağ Tazısı kısa, kalın ve parlaksa, vücuda çok düz bir şekilde yaslanmış ve orta derecede serttir. Baş ve kulaklarda daha ince, karın, bacak ve kuyruklarda daha sert ve uzundur.

Bavyera Dağ Tazısı
 

Bavyera Dağ Tazısı şehir hayatı için ve evde beslenmeye uygun değildir. Düzenli alan ve egzersiz ihtiyacı olan ve aynı zamanda düzenli fırçalama da gerektirir. Onlar sıradan avcı için köpek değillerdir.

Bavarian Mountain Hounds, sahadaki koku alma yetenekleri nedeniyle her zaman büyük ödüller kazandıkları Almanya'dan gelen zarif köpeklerdir. Cins, İngiltere'de göreceli olarak bilinmemektedir, ancak bu sevimli av köpekleri, avlanma becerilerinin yanı sıra sadık ve şefkatli doğaları sayesinde, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti gibi Avrupa'nın birçok bölgesinde popülerdir. Cins, çoğunlukla, özellikle de kendi Almanya'larında, Bayrischer Gebirgsschweishund olarak adlandırılır.

Bavyera Dağ Tazısı 

Bavyera Dağı Tazı Hakkında Genel Bilgi

Köken: Almanya
Ortalama boyut: 50 cm
Ortalama ağırlık: 34kg
Ortalama ömrü: 14 yıl
Grup: tazı
Renk: Kahverengi, siyah
Mizaç: Cesur, zeki ve hazır
Eğitim: Uzun ve yavaş bir süreç olduğu için erken yaşlardan itibaren eğitilmeli

Balinese kedisi

Balinese kedisi , Siyam kedisine çok benzerdir, ancak Balinese kedisi genellikle daha uzun saça sahiptir ve kürkünde işaretlere sahip olma...