Köpeğime Nasıl Bir İsim Koymalıyım

 Köpeğime Nasıl İsim Koymalıyım

Sonunda mükemmel köpeği seçtiniz. Irklarını ve karmaları araştırdınız. Yaşını, cinsiyetini ve kürk türlerini düşündünüz. Şimdi sevgili yeni aile üyesi sana bakıyor ve ona isim verme zamanı. İsimler için seçimler sonsuzdur. Ona bir insan ismi veya bir köpek ismi verebilirsin. Ona görünüşü, mirası veya kişiliği için isim verebilirsin. Hem onu hem de sizi mutlu edecek bir isim seçerken, ona nasıl ses çıkaracağını ve sosyal durumlarda nasıl ses çıkaracağını düşünün.

  
İsim seçimi yaparken, iki heceli olmayan bir isim seçmeye dikkat edin. Sevdiğiniz bir isim ve daha uzun bir ad varsa, bir ikiden iki heceli bir takma ad düşünün. Çok heceli bir isim, köpeğinizin dikkatini çekmesi daha az olasıdır.

Photo

köpek isimlerini başlatan sesi düşünün. Bazı Harfleri S, k veya c sesi ile başlayan bir isim tercih ederseniz gürültü ve başka sesler ile karışmasını önlemiş olursunuz.
 

Sessiz harfle biten bir isim seçin. Sesli harfle ile biten isimler, köpeğiniz onu çağırdığınızda başka bir gürültü varsa, ismini ayırt etmede yardımcı olabilir.

Çok yaygın olan isimlerden kaçının.

İlerisini geleceği  düşünün. Ona verdiğiniz ismin, bugünden üç yada dört sene sonra nasıl geçeceğini ve nasıl ses çıkaracağını düşünün.



https://www.segerios.com/wp-content/uploads/2016/09/Very-Cute-Smiling-Golden-Retriever-Dog-With-His-Two-Baby-Puppies.jpg

Köpeğin ismini başkaları duyduğun da sizi utandırmayacak bir ad seçin. Nazik, tembel Rottweiler "Killer" adını vermek komik görünebilir,

Köpeğinizi ismini vermeyi düşündüğünüzde başka kiminle paylaşabileceğini düşünün.

Köpeğine bak. açık olanı düşün. Yeni arkadaşınıza istediğiniz ismi verirken bunları dikkate almalısınız.

Balinese kedisi

Balinese kedisi , Siyam kedisine çok benzerdir, ancak Balinese kedisi genellikle daha uzun saça sahiptir ve kürkünde işaretlere sahip olma...