Labrador Retriever Köpeği

 Labrador Retriever köpeği hakkında bilgi,

Labrador Retriever Köpeği, cins köpeklerin en ayırt edici özellikleri, hava koşullarına dayanıklı olmalarının yanında bir su samuruna benzeyen  kuyruğu, geniş sırt kafatası ve orta duruşu ile narin kafası, güçlü çeneler ve karakterini, zekasını ve iyi mizacını ifade eden nazik, dost canlısı gözleridir.



Labrador Retriever Köpeği, dost canlısı olmalarıyla ünlüdürler. Onlar tüm aileyi birbirine bağlar ve aynı zamanda komşu köpekler ve insanlar ile iyi bir şekilde sosyalleşmek refakatçi ev arkadaşlarıdırlar. Ancak düşük enerjili kişiliğe sahip kişiliğini yanlış anlamayın: Labrador Retriever Köpeği, fiziksel ve zihinsel olarak uyum sağlamak için yüzme ve maraton oyunları gibi çok fazla egzersiz gerektiren hevesli bir atlettirler.

 2

Sağlam, dengeli Labrador Retriever Köpeği, cinsiyete bağlı olarak, omuzda 21.5 ila 24.5 inç arasında durabilir ve 34 kg kadar ağırlığa sahip olabilir. Yoğun, sert kat sarı, siyah ve tatlı bir çikolata ile gelir. Kafası geniştir, gözler nezaketle parıldar ve kalın, sivrilen “su samuru kuyruğu”, doğuştandır. 

Cinsler, Labs'ın Kanada'yı ziyaret eden İngiliz asiller tarafından tespit edildiği 1800'lü yılların başlarında tanınmaya başlamıştır.

Labrador retrievers

BESLENME
Labrador Retriever Köpeği, veterinerinizin gözetim ve onayı ile ticari olarak üretilmiş veya evde hazırlanmış olsun, yüksek kaliteli bir köpek maması üzerinde iyi bir performans göstermektedir. Herhangi bir diyet, köpeğin yaşına uygun olmalıdır (köpek yavrusu, yetişkin). Bazı köpekler aşırı kilo almaya eğilimlidir, bu yüzden köpeğinizin kalori tüketimini ve kilo düzeyini izleyin. Tedaviler eğitimde önemli bir yardımcı olabilir, ancak çok fazla verilmesi obeziteye neden olabilir. Hangi insan yiyeceklerinin köpekler için güvenli olduğunu ve hangilerinin bulunmadığını öğrenin. Köpeğinizin ağırlığı veya diyetiniz hakkında herhangi bir endişeniz varsa, veterinerinize danışın.

 

 

Balinese kedisi

Balinese kedisi , Siyam kedisine çok benzerdir, ancak Balinese kedisi genellikle daha uzun saça sahiptir ve kürkünde işaretlere sahip olma...