Köpeğiniz İle Konuşurken Neden Başını Eğerler ?

 Hiç Düşündünüz Mü ? Köpeğiniz İle Konuşurken Neden Başını Eğerler ?
Köpek, Köpekler neden başını eğer

Köpekler ne zaman kafalarını eğerler?

Bu sorunun cevabı, elbette, köpeğe bağlı olacaktır, fakat genel olarak konuşursak, çoğu köpek seslere tepki olarak başlarını eğer. Bu sesler, aşina olmadıkları garip bir gürültü, tiz sesler veya bazen onları heyecanlandıran belirli bir kelime (düşünmek: yemek, dışarı, binmek, park vb.) Gibi bir çok şeyi kapsayabilir.

Köpekler eğik kafa ile meraklı karışık cins köpek portresi çizer.

Başlarını eğen pek çok köpek sahibinin ya da başka bir insanın istediği bir soruya yanıt olarak bunu yaparlar. Bazen köpekler bir televizyon setinden, radyodan ve hatta garip bir sesle tetiklenebilirler. uzaktaki bir şeyden, kendimiz, neredeyse duymak mümkün değil.
 
Bunu Neden yapıyorlar?

Bazı köpeklerin gösterdiği çok sevimli baş eğimi için hiçbir bilimsel açıklama olmadığını iddia edilirken, buna neden olabilecek bazı teoriler vardır.

Yakınlık Bağı: Bazı köpeklerin sahiplerinin kendileriyle konuştuklarında başlarını eğdiğini, çünkü o kişi ile yakın bir bağa sahip olduklarını ve insanın iletişim kurmaya çalıştıklarını anlamaya çalıştıklarını ileri sürmektedir.

Merak: Başın bükülmesinin, tamamen aşina olmayan bir ses üzerinden ilgi ya da merak anlamına gelebileceğini düşünülmektedir.

Balinese kedisi

Balinese kedisi , Siyam kedisine çok benzerdir, ancak Balinese kedisi genellikle daha uzun saça sahiptir ve kürkünde işaretlere sahip olma...